Predstavljanje knjige “Sitne podvale” Ilije Barišića

barisic-plakat.jpgPozivamo Vas da nam se pridružite u subotu, 8. prosinca 2012. godine, u 19 sati u dnevnom boravku Molekule (na adresi Delta 5, Rijeka) na promociji osamnaeste knjige iz Edicije Katapult - “Sitne podvale”, autora Ilije Barišića.

U ovoj knjizi kratkih priča riječ je o “podvalama” koje nam sprema život, skrivajući ih u naoko bezopasnim svakodnevnim banalijama. Ovdje govorimo o običnom odlasku na WC ili vožnji tramvajem, što u prijevodu znači da više nigdje nismo sigurni. Ili je to upravo razlog zbog kojeg se osjećamo živima?

Ilije je rođen u Zagrebu, gdje je i proveo veći dio svog života, završio studij kroatistike i povijesti, zaposlio se kao profesor hrvatskoga u III. gimnaziji. Nekoliko pričica objavio po novinama, nekoliko stručnih članaka po časopisima. Pod kulinarskim pseudonimom Art Vandelay u podlistku Zareza predstavio svoje književne recepte u ‘Kuharici modernog pisanja’, a sada se predstavlja prvim ukoričenim uratkom.

Želite li o Iliji i njegovoj knjizi saznati više, dođite. Akademska četvrt se uvažava, razgovor s autorom potiče, a ugodno minglanje za šankom nakon promocije očekuje.

Last 10 posts by marina

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.