Hoćete svoju knjigu?

Da je gledate na polici u regalu? Da je listate, mirišete i divite se njezinom uvezu? Da je pokazujete prijateljima, susjedima i rodbini? Odustanite od tih luzerskih maštarija i zaradite pravu lovu.

Last 10 posts by kapuz

6 Responses to “Hoćete svoju knjigu?”

 1. marina Says:

  Pa sigurno, papir ćemo uskoro koristiti samo na WC-u, barem dok ne nađu neku elektronsku metodu brisanja privatnih dijelova.
  Bljuv, bljuv…

 2. tea Says:

  Da bi baš takvu lovu tamo zaradio Moraš pisati o vampirima, anđelima (bilo kakvim bićima uz koja se može isfurati besmrtnost ili erotika, jer da nije erotike ne bi bilo ni Interneta), zatim eventualno o templarima ili masonima ili gušterima u Bijeloj kući ili pak o emotivnim ucjenjivačicama 21. stoljeća koje, da bi zapaprili radnju, nose krznene bunde svojih pokojnih maltezera. Ovo potonje će ići i na Kindle-u i u knjižarama. Uvijek. Jer, tako je puno žena na ovom svijetu kojima treba štivo za pod suncobran. A Kindle ne bi smio na veliku vrućinu.

 3. marina Says:

  A, maco, bolje da to bace u digital, nego u paperback da nam sječu šume zbog toga. Iako moram priznati, zabavlja me ideja o kožusima napravljenih od pokojnih kućnih ljubimaca. Kao memorijabilija. Ako je mogao Davy Crockett, što ne mi mogli i drugi…

 4. kapuz Says:

  Koliko, ono, vas dvije, može i zajedno, imate objavljenih knjiga i prodanih primjeraka? A od čega živite? Šta tako!? A, nisam znao. Mislio sam… A, dobro, dobro, onda… Okej, okej. Oprostite. Ispričavam se…

 5. marina Says:

  Nas ti dvije, zajedno, imamo skoro objavljenu jednu knjigu. Al’ ono za prave, bit će na polici, da je možeš gledat i to. Prodavat će se, što da neće. A živimo ti od zraka i Božje volje, jadne ne bile. Isprika prihvaćena :-)
  What’s your point, kako bi rekla Jadranka, i na što se konkretno u ovim komentarima odnosi?
  Na aminozitet prema digitalnim verzijama?
  Na rečeno da se od književnosti može živjeti ako se odgovara na ograničene intelektualne potrebe čitateljske mase?
  Obrazloži.

 6. marina Says:

  Animozitet, jel’, God damn it.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.