Zalijepi se na Kamova!

U tijeku je akcija koju provodi Odjel za kulturu Grada Rijeke pod nazivom “Zalijepi se na Kamova!” povodom 100-godišnjice smrti Janka Polića Kamova. Akcija se sastoji od podizanja web stranice www.kamov.hr, postavljanja jumbo plakata i city lighteva s Kamovljevim citatima, objavljivanja oglasa s citatima u Novom listu, emitiranja radijskih jinglova s citatima na Radio Trsatu i Radio Rijeci te gerilske akcije lijepljenja plakata s citatima iz Kamovljevih djela što se nadovezuje na umjetničku akciju Vlade Marteka “Čitajte Kamova” iz 1981. Cilj akcije je skrenuti pozornost na našeg najznačajnijeg pisca i potaknuti građane i građanke na ponovno čitanje njegovog djela koje je i danas, stotinu godina nakon njegove prerane smrti, jednako aktualno i provokativno.

Akcija će trajati tijekom mjeseca listopada završno s 31. 10. 2010. nakon čega će plakatiranje biti završeno. Pozvani ste da se tijekom ovog mjeseca uključite u kampanju “Zalijepi se na Kamova!” na jedan ili više načina koje budete smatrali shodnim i izvodivim s obzirom na vaše mogućnosti. Tako možete:More...

- otići na www.kamov.hr i proširiti Kamovljeva djela putem socijalnih mreža (Facebook i Twitter),

- objaviti na svojim web stranicama vijest o pokretanju stranice www.kamov.hr (ako ih imate)

- postaviti na svojim web stranicama link na stranicu www.kamov.hr (ako ih imate)

- pridružiti se na Facebooku profilu Janka Polića Kamova (http://www.facebook.com/#!/pages/Janko-Polic-Kamov/32958549880)

- pozvati svoje Facebook prijatelje da učine isto

- predložiti neke druge načine za koje smatrate da mogu pomoći kampanji.

Pridružite i dajte potporu ovoj hvale vrijednoj akciji! Širimo riječ Kamovljevu!

Last 10 posts by tea

One Response to “Zalijepi se na Kamova!”

  1. kapuz Says:

    Tenx, Tex!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.