Archive for August, 2007

Vožnja autom kroz Holografski svemir

Wednesday, August 22nd, 2007

Mjuzička podloga tipkarenju: ”Nepobjediva”

Zanimljivost: ovaj je tekst bio na rubu da postane priča - ali pošto sam u zadnje vrijeme odustao od priča, mislim da će možda čak završiti u zasad tek zamišljenoj knjizi. Znači pročitajte ovo ili suspregnite dah do jeseni 2043. :)

Dakle, ljuljam se kroz noć po prividno beskrajnim oblinama jadranske magistrale prosječnom brzinom na kojoj se slobodno može pokazati srednji prst Seabuiscuitu, a kraj mene utjelovljena svjetlost (eh, treba rudimentarit taj latinski), ljupki anđeo blagosti krmi na suvozacevom sjedalu. Hladnokrvno sam ubio taj jedini stabilno-isprekidani radio-signal (eterski paradoks kao što već jesu mediji u nas i šire) što mi je priopćio djelomične rezultate HNL-a, te se zatvorio sa tišinom u putujuću ispovjedaonicu (srećom, tišina nije pedofil, a i ja nisam više tako mlad). (more…)

Točka na Točku

Tuesday, August 14th, 2007

(Pozdrav! Moj prvi tekst na K-blogu. Kopirao sam ga sa svog bloga, ali sam prije u sebi sredio sva pitanja autorstva, tako da se kasnije ne bih tužio.)

Da se vremena mijenjaju, to je sasvim normalno, ali toliko na gore, to je već svinjarija. Svaka je generacija, posebno u manjim sredinama, imala „svoj? klub koji je obilježio dio njihovog života i nepovratno ušao u ugodniji dio svijesti i obiteljske albume slika. Većina tih klubova su kratkog vijeka, što je opet osobina manjih sredina-ljudima brže dojade klubovi ako imaju manji izbor istih. To je razlog zašto su neki klubovi par mjeseci IN, prepuni ljudi, a nakon toga posve opustoše. (more…)

Utrka - finiš

Monday, August 13th, 2007

I to je to.

Gotovo je.

Uspio sam.

Stigao sam na vrijeme završiti rukopis i danas ujutro ga šaljem na natječaj. A onda idem na godišnji (jedva čekam doć na Brač i bacit se u more). Kada se vratim bit će malo duži post o tekstu i iskustvima s utrke. Vidimo se za petnaest dana.